woensdag 4 juni 2008

Embryoselectie, wél toegestaan door de GristenUnie


Jongen, had ik jou destijds maar
in de heg hiernaast gespoten!


- wanhopige vader, tegen 'lastige' puberzoon van dertien met opvoedproblemen

Het ministerie van Jeugd en Gezin heeft inmiddels een nader onderzoek gelast, tot aan alle voordeuren. Minister Rou van Stemp Groen Stemp Rou (wie kent die stijve kiezerspropaganda-rap vanachter die sympathieke specsaversbrilleglazen niet) meent dat er "namelijk procedureel iets niet in orde is".
De minister van Bemoeizucht, Arrogantie, Hypocrisie & Alleenrecht Op Een Lijntje Met God zal komende week over zijn ethisch geworstel met het vraagstuk nog een brief sturen aan de Tweede Kamer.

Ook deze keer wederom niet gehinderd door enige kennis, laat staan een slim specbrilletje of mal toupetjeshaar. "Het is beter Russische roulette te spelen met andermans dodelijke erfelijke ziekten en te voorkomen dat heggen verder worden misbruikt, zoals die bij uw buren" zo sprak de Gezinsbewindslied nog tijdens een nadere toelichting. "Denkt u dat wij van de bible-belt voor de lol kinderen principieel niet laten inenten tegen polio, en dat dat geen gevaar vormt in publieke ruimten waar 99,5 % van andere gezindten door onze gedwongen 'weerloze' kinderen juist extra risico van besmetting loopt? Over zulke roulette met de menselijke selectie heeft zich nog nooit een ongelovige bij mij beklaagd, integendeel, tot nog toe heeft de GristenHere ons bij deze uitbraken en al eerder bij ziekte-uitbraken onder ons vee telkens genadevol geholpen! Een beter bewijs dat Hij Exclusief Achter Ons Staat sinds wij niet minder dan 6 van de 150 parlementszetels veroverden bestaat niet!

Wij, die dus in nederigheid en gebed elke nieuwe dag aanvangen, elke ontwikkeling die haram is optimistisch vanuit onze overtuiging bestrijden, wij vormen al langer de meerderheid in Nederland. Zij het niet meer een zwijgende meerderheid.
Daarom zal ook de scheiding van kerk en staat per 1 oktober aanstaande definitief worden opgeheven.
Onze meerderheid van vier percent acht deze geldverslindende onzin niet meer nodig. Deregulering, jawel! U ziet, we zitten niet alleen een half jaar in de bus of trekken de opknapbuurten van de armeren in, wij voeren terdege ook het regeerakkoord uit. Afspraak is afspraak, de mensen in het land waarderen dat. Met ons is de politiek weer een stuk betrouwbaarder geworden. Wij moeten daar bescheiden en nederig over zijn uiteraard, wij kunnen onze heilsstaat hier vooral vestigen door De Grote Steun Van Boven. Maar de kiezers zouden ons CU'ers en ook onze CDA-gristenbroeders voor zo'n ongelooflijke verbetering van de levenskwaliteit best wat dankbaarder mogen zijn. Het is per slot van rekening uit pure naastenliefde dat wij Zijn Geheime Plan Met Ons gratis aan u ter beschikking hebben gesteld. In uw éigen belang! Niet alleen in mijn woonplaats Leerdam, maar ook in Asperen, Culemborg, Oude Tonge en daarbuiten zou men eens wat minder hoog van de toren moeten zingen."

Geen opmerkingen: