maandag 28 juli 2008

Ab wisselt klink



klinkaard
klinkdicht
klinken
klinker
klinkerweg
klinket
klinkerpaadje
klinkklank
klinknaad
klinkdichter
linkaard
linkmichel
klinksnoer
klinkdeur
klinknaadje
klinknagel
klinkvaatje
klinkhamer
klinkklaar

klinkerwisseling


Tijdje niets meer van mogen vernemen, van minister Ab ("Ik Lig Hele Nachten Wakker Van Uw Gezondheid").
Klink geniet, als trouw CDA'er uiteraard eerst zijn zonden overdenkend, van een welverdiende vakantie. Terecht, en vermoedelijk ook nog ergens op een rookvrij multiculti terras.

Niet dat het land direct bestuurloos is geworden door de nu volledig absente ploeg BosBalk - wie mist dit daadkrachtige kabinet niet, altijd meteen de lachers op de hand - maar in menige krachtwijk, die we alleen zo niet mogen noemen, heerst onderhand een gevoel van grote politieke verlatingsangst. Wordt er nog wel geregeerd of is dat ook al overgenomen door het buitenland, wie weet Brussel, of allebei?
Wanneer wordt de criminalisering van de "zorgconsument", de school- of crèchebezoeker, de vergrijzer, ons klimaatontdooiers - BosBalk geeft de onderdanen naar goed gereformeerd gebruik van alles de schuld, de burger geldt uitsluitend als "onkostenpost" - wanneer wordt deze kleur- en visieloze sombermanspolitiek, met steun van Oud Links, weer voortgezet?
Zelfs over het einde van de vakantie van zijn regeerders verkeert een volk thans in het ongewisse. "Maar gelukkig Sire, er zijn nog Belgen."

Tégen het Haags absenteïsme in het algemeen en tegen de ab-sint in het bijzonder:
Bekort uw wachttijd en leer vanavond nog bovenstaand rijtje uit het hoofd!

Geen opmerkingen: